Partybus Boxgala

Boek direct jouw ticket!

Lekkere muziek

Onze partybussen hebben lasers, verlichting, krachtige geluidsinstallaties waardoor het feest al kan beginnen voordat je aankomt op het evenement.

Gekoelde dranken

Voor de dorstige passagiers, iedere partybus is uitgerust met een koelkast vol koude alcoholische dranken, klaar om je dorst te lessen!

Passend vervoer

Bij Partybusleiden.nl start je het feest al op weg naar je evenement – maak een onvergetelijke entree met ons bruisend vervoer!

Partybus voor het boxgala

Ben je klaar om voor het boxgala? Wil je passend vervoer? Klik dan op de onderstaande knop om jouw ticket direct te boeken. We begrijpen dat je wellicht nog vragen hebt, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat altijd klaar om je te helpen. We kijken ernaar uit om je te mogen verwelkomen op onze partybussen!

Over ons

Partybusleiden.nl, een onderdeel van Eventliner Tours, gaat verder dan alleen partybussen. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan touringcars om aan alle wensen en groepsbehoeften te voldoen.

We zijn bekend om onze bruisende partybussen, superieure geluidsinstallaties en persoonlijke betrokkenheid. Bij Eventliner Tours zetten we ons in om altijd de juiste sfeer te creëren. We werken ook nauw samen met organisaties en evenementenplanners om vervoer te bieden dat perfect aansluit op het evenement.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen – we zijn enthousiast om je aan boord te verwelkomen van een van onze partybussen!

Krachtige geluidsinstallatie

We zorgen voor een geweldig feest, zowel binnen als buiten de bus. Draai je eigen muziek via Spotify en profiteer van onze gratis WiFi-service.

Led-verlichting en lasers

Ervaar onvergetelijke momenten met onze lasershows en feestelijke verlichting. Onze partybussen zijn zelfs uitgerust met een rookmachine voor extra sfeer.

Ruime drank keuze

Aan boord bieden we een breed assortiment aan gekoelde dranken, zowel alcoholisch als niet-alcoholisch. Kortom, er is genoeg keus.

Voor elke groep

Ongeacht de grootte van de groep of het aantal locaties in Leiden, we hebben een geschikte partybus klaarstaan om iedereen te bedienen.